|
Open Inloop Teken- en Schilderlessen: Portret, Figuur, Model, Traditioneel, Experimenteel op de Weesperzijde nr. 4, 1091 EA Amsterdam
Inloggen Cursisten
              Nieuw werk van de cursisten, schilderen, tekenen, stilleven, portret, model, 'uit den geest'                        
Home/ Agenda | Eigen werk | Cursussen/ werk cursistenOpen Inloop Modeltekenen en -schilderen | Nieuw werk deelnemers | Peter Eurlings | Links & Contact | Nieuwsbrief | Sitemap | Bedrijfsworkshop | Nederlandse versie Deutsche Version Deutsche Version

Links, Contact & Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Email:

Inschrijven voor de weekelijkse update van het lesrooster.

Informatie met plekken in Amsterdam waar men teken- en schildercursussen kan volgen en waar men voor de teken- en schilderstudie kan modeltekenen (zonder les).
Heb je vragen over deze website of cursussen en workshops of wil je je inschrijven/ uitschrijven voor de nieuwsbrief stuur dan een email aan: info@petereurlings.nl (info@petereurlings.nl)

teken- en schildercursussen in Amsterdam (en omgeving)

www.petereurlings.nl

Open inloop Schildercursussen, Tekencursussen en Grafiekcursussen. Als ook Open inloop modeltekenen/ schilderen zonder les.

Deze website.

 

Galerie de Stoker

Portrettekenworkshops en andere evenementen op het gebied van kunst zoals workshops en open inloop model tekenen en schilderen voor professionals, amateurs en hobbyisten.

portrettekenworkshops op zaterdag 4 en 18 april 2009 tijdens de portretmaand in Galerie de Stoker door initiator Maroesja Lacunes, actrice en kunstenares

 

www.zomerateliers.com

Masterclasses, weekendcursus, schilderreizen en muziekreizen door professionele kunstenaars in de wijze van het oude ambacht.

Bekijk de website voor meer informatie over het programma.

 

www.crea.uva.nl

Culturele organisatie van de UvA met o.a. ook beeldende cursussen voor studenten en ook niet studenten.

'De Kleurenrevolutie', zomerschildercursus van een week bij CREA Amsterdam van 6 t/m 10 juli.

 

open inloop modeltekenen in Amsterdam (geen les)

Modeltekenen in Galerie de Stoker Maroesja Lacunes organiseert in Galerie de Stoker open inloop modeltekenen op vrijdagochtend/ middag van 11.00h - 14.00h en op zondagmiddag van 13.00h - 16.00h. Bekijk de website voor meer informatie. Prijs: 10Euro per keer (3 uur sessie), inclusief koffie, thee en koek. Per 3 sessies is er 1 pose. Je kunt je inschrijven per sessie of gelijk voor een serie. Uitermate geschikt om langer aan een schilderij in bijvoorbeeld olieverf te werken. Geen les, eigen materiaal meenemen, reserveren veplicht. Zie website voor meer informatie.

 


kunstenaars

www.textilkunst-staedler.de textielkunst cursussen en workshops Brigitte Städler is textielkunstenares in Berlijn. In haar vrije werk schildert ze als het ware met wol en andere (textiel) materialen. Een ongekend vakmanschap in techniek en beeldend vermogen. Brigitte geeft ook cursussen in textieltechnieken en maakt kleine originele objecten (cadeaus) voor de kleine portemonnee.
www.keesarntzen.nl cursussen in muziek en kunst Kees Arntzen is componist, gitarist en muziekjournalist. Verder geeft hij cursussen in muziek, tekenen en schilderen en is hij initiator van zomerschilder- en muziekvakanties in Gerano, Italië als ook van een open inloop modeltekenen (samen met Robert Nieman) op de woensdagavond in ateliergebouw de Leuwenburg.
www.annemiekdejager.nl   Kunstenares die een eigen wereld schept in haar schilderijen. Het schijnt dat ze het 'kleinste' atelier van Amsterdam heeft.
www.joostwitte.nl   Tekenaar en graficus. Bekijk de fabelachtige verhalen op zijn website.

overig

rondleidingen in Amsterdamse musea/ wandelingen

www.arttra.nl cultureel organisatie bureau gespecialiseerd in rondleidingen, workshops, culturele evenementen. Arttra verzorgd rondleidingen in binnen- en buitenland voor bedrijven en groepen in musea en steden.
www.kunst-in-amsterdam.nl rondleidingen in musea in Amsterdam zoals de Hermitage, Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Rembrandthuis etc. Bevriende kunstenaars en historici verzorgen rondleidingen en wandelingen in Amsterdam

Home/ agenda | Eigen werk | Cursussen/ werk cursisten | Peter Eurlings | Links, Contact & Nieuwsbrief | Sitemap | Bedrijfsworkshops | English version of petereurlings.nl